magnify
Home Hjælp Skrive indlæg

Skrive indlæg

Klik på videoen herunder for at se hvor nemt det er.

11 kommentarer

1. Michael Thorsted

Der er ikke noget marked?? hvornår Claus Bo :-)

• admin

Hej Michael,
      Der er et marked, det fungerer bare lidt anderledes end på den gamle server.
      Nu er en annonce et indlæg lige som alt muligt andet. Under “Kategorier” i højre kolonne er indlæggene opdelt, herunder annoncer. I øvrigt kan du lave meget bedre annoncer nu, f.eks. kan du indsætte billeder direkte fra kameraet, sætte teksten pænere op, sætte Facebook links op osv. Alt i alt skulle det meget gerne være et stort fremskridt;-)

2. Leif

Har lige været på siden for første gang og det ser flot ud, men når jeg sidder med min bæbare og går ind på køb/salg og kigger på den Thorsted har til salg, så bliver billederne beskåret, så det kun er lidt over halvdelen jeg får og se. Ellers ser det godt ud, bare en skam den gamle side kører sideløbende med.

• admin

Hej Leif,
      Først og fremmest tak fordi du vender tilbage med fejlmeldinger. Af gode grunde kan jeg ikke teste på alle platforme. Så jeg anede ikke, at der var er et problem. Hvilken browser/hardware bruger du?
      Jeg har opdateret og ændret på nogle ting, virker det bedre nu?

• Leif

Hejsa
        Jeg har lige tjekket igen, og problemmet er stadigvæk det samme, billedet jeg klikker på kommer op, men bliver vist til overkanten passer med denne linie i teksten: over 2000 omdr. det havde medført at turboen var groet sammen og

Billedet af båden bliver beskåret lige under den brune farve på fribordet, dette er ved IE9 når jeg bruger Google Chrome er der ingen problem med billedet

Mvh Leif

3. Leif Maletzki

Hejsa, problemmet er der stadigvæk i IE9, men ved brug af Google Chrome er der ingen problem med billedet, det vises fint midt på skærmen. I IE9 starter billedet lige under teksten: “over 2000 omdr. det havde medført at turboen var groet sammen og” og bliver beskåret lige under den brune farve på fribordet på båden.
    Håber det giver dig et fingerpeg om fejlen.

• Sbo

Hej Leif,

Det lykkedes mig at få samme fejl frem i IE9. Nu har jeg ændret håndteringen af billeder, problemet skulle være løst.
      Lad mig gerne høre, hvis du stadig oplever fejl.
      Mvh, Sbo

• Sbo

Hej igen,

Da tingene kom til at virke for IE9, opstod der andre udfordringer. Jeg har rettet tilbage, da alternativet til IE9 fejlen var endnu mindre attraktivt.
      Arbejder på sagen……
      Imens kan jeg varmt anbefale en ordentlig browser, f.eks. Chrome, FireFox eller lignende.

• Sbo

Hej igen,

Jeg har nu kontakt med udvikleren af modulet, som håndterer billeder. Han har også genskabt fejlen og har lovet en rettelse snarest.

• Sbo

Der er nu installeret en ny version, som virker perfekt for min IE9. Jeg hører meget gerne om problemet er løst.

Du skal være logget ind to post a comment.